Site icon A3 Haber

Fatih Erbakan yine konuştu: Aşıyla birlikte kuyruklu, hayvan postuna sahip insanların doğması mümkün

Koronavirüs aşısına karşı açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, mRNA teknolojisinin geni değiştirmek için geliştirildiğini iddia ederek, “Mutasyonlar gibi, sakat doğumlar, kuyruklu insanlar, hayvan postuna sahip insanların doğumu gibi korkunç sonuçlara yol açabilmesi mümkün” dedi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Anadolu Buluşmaları kapsamında geldiği Kayseri’de Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Yeni sanayide esnafı gezdi, tatlı ikramında bulundu.

Partisinin il başkanlığını hizmete açan Erbakan, burada yaptığı açıklamada, koronavirüs aşılarına ilişkin şunları söyledi:

“Mecbur kalırsak…”

Erciyes Üniversitesi’nde geliştirilen Turkovac aşısını, aşılar içinde ehveni şer olarak gördüklerini söyleyen Erbakan; “Bu kadar düşük bir risk karşılığında aşı olmayı düşünmüyoruz. Hiç aşı olmamak en iyisi bana göre. Ancak mecbur kalınırsa mRNA teknolojisi kullanmayan aşıların yaptırılması ancak mümkün olabilir. Bu noktada mecbur kalındığında Turkovac, aşıların içinde en uygunu olarak düşünülebilir” dedi.

Exit mobile version